10 Haziran 2012 Pazar

Vajinusmuslu bir kadının hikayesi

Bu postun başlığı için bana ilham kaynağı olan arkadaşıma ( o kendini biliyor ) teşekkür ederek başlamak isterim.

Gerçi konu ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum ama ben anlatınca hafifliyorum, bunu da yeni keşfettim. Malum bazı konuların konuşulması tabudur ve cinsellikte bu listenin en başındadır. İşte ben de bu tabuyu yıkıyorum şimdi. Eğer okurken rahatsız olacağını düşünen varsa hemen şimdi kapatsın, hiç darılmam :)

Umarım bu yazıyı kendisi de aynı dertten muzdarip olduğu için okuyan birileri yoktur. Allah sadece düşmanım başına versin. Bu da sandığınız kadar büyük bir beddua değil çünkü bu problemin tedavisi mümkün çok şükür.

Bilmeyenler için kısaca açıklamak gerekirse, vajinusmus cinsel ilişkiye girememe yada bunu çok ağrılı şekilde yaşama durumu. Uzmanların söylediğine göre %90 psikolojik ve sadece % 10 fiziksel temelli bir problem. Eğer o %10 un içinde değilseniz ki bunu da muayene olmadan asla bilemezsiniz, o zaman probleminiz tamamen psikolojik demektir. Yine sevgili uzmanlarımız bu psikolojik durumun altında cinsellik hakkında edinilmiş yanlış bilgilerin ve cinselliğin yaşanması yanlış birşeymiş gibi yansıtılmasının olduğunu söylüyorlar. Ben de uzmanlarımızın haklı olma ihtimllerinin yüksek olduğunu düşünüyorum ve eğer gerçekten durum buysa ülkemizde bir çok kadının bu problemle boğuştuğunu ve yine çoğunun da bunu hiç kimseyle paylaşmadığını düşünerek üzülüyorum. Üzülüyorum çünkü her kadın sağlıklı bir cinsel hayatı hakeder bence... Her kadın dilediği gibi sevişebilmeli ve sadece partneri değil kendisi de zevk alabilmeli... Üzülüyorum çünkü bu gerçekten çözümsüz bir problem değil, keşke bu durumdaki her kadın birileriyle sorununu paylaşsa ve yardım istese.

Şuan bu yazıyı okuyan bakire bayanların acaba bende de olur mu diye sorduklarını duyar gibiyim. Ben bu işin uzmanı değilim tabi ki ama bu problemi yaşayıp yenmiş ama doğum sonrası tekrar yaşamaya başlamış bir insan olarak bazı fikirlerim var.

Çok uzun bir post olmasını istemiyorum. O yüzden devamı çok yakında diyerek burada bitiriyorum...

Vajinusmuszuz, bol seksli günler...



4 yorum:

  1. Doktor şart doktor. öyle "psikolojikse tamam yenerim elbet" demekle olmaz.
    Bakalım neler bekliyor bizi merak ettim. Devamını çok yakında gelir umarım... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu diyorum tabi yenemiyorsan yardım almak şart... Doktor kelimesini kullanma ihtiyacı duymadım sonuçta manavdan seks nasihati alacak halimiz yok :D Arkası yarın diyelim :)

      Sil
  2. çocukluktan dünyanın en berbat şeyi gibi kafamıza sokmaya çalışırlarsa vajinusmus da oluruz, penismus da...

    YanıtlaSil