11 Haziran 2012 Pazartesi

Vajinusmuslu bir kadının hikayesi #2



Cinsel ilişkiye girmekte uzun zamandır problem yaşamama rağmen vajinusmus olduğumu kendime itiraf etmem ya da gerçekten emin olmam çok yeni bir durum. Keşke daha önce araştırıp çözüm bulmaya çalışsaymışım ya da profesyonel yardım alsaymışım diyorum kendime. Ama olsun zararın neresinden dönsen kardır demiş atalarımız, ağızlarına sağlık :)

Gelelim benim hikayeme...
Bundan yıllar önce biri karşıma geçipte sen evlendiğinde kocanla sevişmek isteyeceksin ama boşuna heveslenme çünkü o iş olmayacak deseydi hayatta inanmaz gülerdim.
 Çünkü asla cinsellikten korkan ya da kaçan bir insan olmadım.
Çok sevdiğim erkeklerle seviştim hem de doyasıya...
Sadece cinsel birleşme olmadı...
 İstemediğimden de değil. Çok istediğim zamanlar da oldu ama ben kendimi birine tamamen teslim edeceksem bu evleneceğim kişi olmalı diye düşündüm hep...
Ama bu güzel olayı yaşarken sorun çıkacağı hiç aklıma gelmemişti...

İlk eşimle düğünümüz olmadan önce nikahımızı kıymıştık ve düğün gecesi çok yorgun olacağımızı düşünerek gerdek stresini o geceye bırakmamaya karar verdik.
Gerçekten çok heyecanlanmıştım ve acaba canım acır mı diye de biraz korkuyordum.
İlk denememiz başarısız olunca korkum artmaya başladı.
 Ne yaparsak yapalım bir türlü girmiyordu. Orada olması gereken delik orada değildi sanki ya da oradaydı ama girişine duvar örülmüş gibiydi.
Gerçekten çok kötü bir duygu. Nasıl bir umutsuzluğa kapıldığımı anlatamam.
Hem istediğiniz bir şeyden mahrum kalıyorsunuz, hem canınız acıyor yapmak istemiyorsunuz, hem de karşınızda sizinle birlikte olmak için çok beklemiş ve hevesle bekleyen erkeği hayal kırıklığına uğratmış olmanın verdiği vicdan azabını yaşıyorsunuz.
 İlk başarısız denememiz olduğu için çokta canımızı sıkmak istemedik, heyecandan olduğunu düşündük ve ertesi gün tekrar denemeye karar verdik.
Ama o andan itibaren karşınızdaki kişi ne kadar anlayışlı olursa olsun araya bir soğukluk giriyor. Çünkü doğanın gereği bu, gerçekten karı koca olabilmek için o birleşmeyi yaşamak şart.
Velhasıl bir sonraki denememiz de başarısız oldu.
Çünkü korkudan ve umutsuzluktan iyice kasılmıştım.
Vajinamda örülü bir duvar olduğundan artık tamamen emindim. Kendimi ne kadar rahatlatmaya gevşetmeye çalıştıysam da olmadı.
Sonradan yaptığım araştırmalardan öğrendiğim kadarıyla bu kasılmalar tamamen istem dışıymış, kendiliğinden olan birşey yani.
 Bunu erkekler iyice anlasın diye söylüyorum. O durumda kadının yapabileceği hiçbirşey yok, isteyerek kasmıyor kendini.
Zaten bana sorarsanız bir kadın istese bile kendini o kadar güçlü kasamaz. Öyle bir yeteneğimiz olsaydı hiç tecavüz olayı yaşanmazdı yani değil mi?


Neyse konumuza dönecek olursak, bir kaç başarısız deneme ve eşek yüküyle hayal kırıklığından sonra gerdek dediğin zaten gerdek gecesi olur diyerek ve de düğünün bizi rahatlatmasından medet umarak tüm ekşın işlerini o güne erteledik.

Sonra ne mi oldu? Onu da yarın anlatırım.

Size bol ekşınlı geceler dilerim :)


6 yorum:

  1. ama olmaz ki böle bu kadar yarım bırakılmaz ki yaaa :(

    YanıtlaSil
  2. Başlamış olay :)) ama burcuya katılıyorum en can alıcı noktada bırakmışın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. edit: Owww.. Yavaş yavaş döküyor :) Serüven sürükleyici geldi baya :) Ki öğreneceğimiz çok şeyde var :)

      Sil
  3. yanlışlıkla eksik taslağı yayınlamışım, kusura bakmayın :) buyrun tam hali, umarım tatmin olursunuz :D

    YanıtlaSil
  4. bende merak ettim devamını şimdi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz merak ettikçe anlatasım geliyor benim de zaten :D ağlamayana meme yok derler ya :D merak etmeyene de devamı yok :D

      Sil